Resultaten voor oss

oss
Het Hooghuis - Kleurt je leven.
Onderwijs voor nieuwkomers uit Oekraïne. Onderwijsvisie gemeente Oss. Internationale Schakel Klas ISK. Loopbaanorientatie en -begeleiding. Wat anderen van ons vinden. LInk naar Daarom: kies je voor Het Hooghuis. zijn Het Hooghuis. Een scholengroep waarbinnen elke leerling zijn of haar plek vindt. Van praktijkonderwijs tot gymnasium. Voor iedereen in en rond Oss.
Ruilwinkel Oss.
Bestedeelnemer Omdat, de winter bijna voorbij is stoppen, we met het innemen van winterkleding.Om plaats te maken in onze rekken nemen, we in de maand maart géén kleren in Per 1 april beginnen we met de inname van zomerkleding.Nog even ter herinnering zaterdag: 22 februari en dinsdag 25 februarizijn we gesloten in verband met Carnaval.En tenslotte: onlangs hebben enkele vrijwilligers aangegeven te willenstoppen met hun werkzaamheden in de Ruilwinkel.Dus heb je een dagdeel van 3 uur over, kom binnen lopen of, meld je aan viainfo@ruilwinkeloss.nlGroetjes Team, Ruilwinkel Oss.
Nieuws gerelateerd aan OSS - Omroep Brabant.
Dat merkt ook Marcel van Oss van het bedrijf Van Oss en Partners uit Den Bosch, waar al 25 jaar vertrouwenspersonen worden opgeleid. Maar er is nog heel wat te winnen als het gaat om het informeren van leidinggevenden. Zij" denken vaak, wij hebben dat niet nodig.
Gemeente Dashboard Oss.
Publish entire Mosaic. menu Oss in Cijfers. Over deze site. Inloggen Ingelogd als: oss Uitloggen Mijn Mosaic. Naam Link Empty. gebiedsselectie thema's' navigatie tegels sidebar indicator info. Download als PDF. Download alles als PDF. Download als PNG. Download als Excel.
Home - Groene Engel.
Wist je dat onze zaal, de Brasserie en ons Cultuurlokaal in een pand zijn gevestigd dat meer dan honderd jaar oud is? Blijf altijd op de hoogte van ons programma. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. 0412-405504 info@groene-engel.nl Kruisstraat 15 5341 HA Oss.
Asielzoeker die Rik van de Rakt 18 doodstak in Oss voor de rechter Binnenland Telegraaf.nl.
DEN BOSCH - De 25-jarige Soedanese asielzoeker Ayoub Abdallah Y. ontkent iets te maken te hebben met de dood van de 18-jarige Rik van de Rakt, die op de vroege zondagochtend van 19 april vorig jaar werd doodgestoken op de Julianasingel in Oss.
F.C.C. Oss.
Er is vandaag 14-3-2020 besloten dat ook wij als FCC OSS, BMX vereniging en lid van de KNWU en NFF de adviezen van het RIVM en beide bonden en de adviezen NOCNCF zullen hanteren. Dit houd in dat we dus tot en met 5 april voorlopig gesloten zijn.
Stedelijk en gastvrij Oss Bezoek De Maashorst.
De voordelen van een dorp, maar dan in een stad, dat is Oss! Met een bruisende stad en de dorpse gastvrijheid is een bezoek aan Oss zeker de moeite waard. Ontdekde pittoreske vestingstadjes Ravenstein en Megen, duik de bruisende stad vol winkels en eetgelegenheden in enmaak bij zonsondergang een romantische wandeling langsde Maas.
Huisartspraktijk van Santvoort - Oss.
Sinds oktober 2018 werk ik in Oss. Daarnaast werk ik twee dagen in de week in Rhenen. Het mooie van het huisartsenvak vind ik dat je met verschillende soorten mensen in aanraking komt en alle facettten van de geneeskunde beoefent.

Contacteer ons