Resultaten voor bijberoep

bijberoep
Bijberoep - definitie - Encyclo.
Een bijberoep als zelfstandige is een beroepsactiviteit die gelijktijdig wordt uitgeoefend met een andere beroepsactiviteit die men gewoonlijk en hoofdzakelijk uitoefent onder het gezag van een werkgever. We spreken ook van een bijberoep wanneer de zelfstandige eveneens een loonvervangend inkomen geniet uit een andere, weggevallen beroepsactiviteit.
Zelfstandig bijberoep tijdens werkloosheid? - Luc CALLAERT - ACCAL.
Hoe verandert zelfstandig bijberoep met een werkloosheidsuitkering? Voor 1 oktober 2016 mocht je enkel je statuut van zelfstandige in bijberoep combineren met een werkloosheidsuitkering als je het al minstens 3 maanden op voorhand uitvoerde. Nu geldt die regel niet meer.
Kan ik, naast mijn tewerkstelling bij mijn werkgever, ook als zelfstandige in bijberoep aan de slag als sportbegeleider? - Sportwerk.
Er zijn namelijk heel wat zaken die niet mogen uit het oog verloren worden vooraleer een sportlesgever als zelfstandige kan starten. In dit document zelfstandige in bijberoep, de voor en nadelen vind je heel wat informatie voor iedereen die wil starten als zelfstandige in bijberoep terug.
Het sociaal statuut van de zelfstandigen FOD Economie.
Als zelfstandige bent u onderworpen aan een eigen sociaal statuut en geniet u een specifieke sociale zekerheidsregeling. Het sociaal statuut van de zelfstandigen voorziet niet alleen in verplichtingen, maar ook in rechten. De verschillende categorieën verzekeringsplichtigen. Zelfstandige in hoofdberoep. Als uw zelfstandige activiteit uw enige bron van inkomsten is voltijdse uitoefening, bent u zelfstandige in hoofdberoep. U bent onderworpen aan het sociaal statuut der zelfstandigen in hoofdberoep, wat rechten en plichten met zich meebrengt, met name de aansluiting bij een sociaalverzekeringsfonds voor zelfstandigen en ieder kwartaal de betaling van sociale bijdragen. Zelfstandige in bijberoep.
Zoveel betaal je om te starten in bijberoep HLN.start hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Volledig scherm. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. A
Lanceer je zaak in bijberoep en kom zo te weten of je idee straf genoeg is. Zoveel betaal je om te starten in bijberoep. Stel, je hebt een prachtidee om je eigen bedrijf te lanceren. Maar hoe kom je te weten of je idee straf genoeg is om er elke dag je boterham mee te verdienen?
GoedOmWeten GOW Wanneer winstgevend als zelfstandige in bijberoep?
De achilleshiel van de zelfstandige in bijberoep is het aangifteformulier. Zolang uw bijverdienste het minimumbedrag 1.30818, euro niet overschrijdt, kunt u ze in het vak diverse inkomsten onderbrengen en worden ze aan het gunstige tarief van 33 procent belast. Strikt genomen heeft het dan ook geen zin om het statuut van zelfstandige in bijberoep aan te vragen.
Hoeveel sociale bijdragen betaal je als zelfstandige in bijberoep?
Verdien je jaarlijks minder dan 1.621,71, euro met je bijberoep, hoef je helemaal géén bijdragen te betalen. Die zogenoemde vrijstelling moet je expliciet aanvragen bij je sociaal verzekeringsfonds, anders betaal je driemaandelijks de minimumbijdrage van 85,64, euro. Twijfel je over hoeveel je moet bijdragen?
bijberoep Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Meer informatie over het statuut zelfstandige in bijberoep vind je bij UNIZO. Vous trouverez toutes les informations nécessaires sur le statut social d'indépendant' à titre complémentaire chez UNIZO. Het statuut van zelfstandige in bijberoep kan in zulke situaties een oplossing bieden.
Boekhouden voor zelfstandigen in bijberoep.
Boekhouden voor zelfstandigen in bijberoep. Als zelfstandige in bijberoep ben je verplicht om een boekhouding te voeren. Deze boekhouding vormt de basisom elk kwartaal een BTW aangifte te doen en één keer per jaar de personenbelasting in te vullen. Als zelstandige in bijberoep kan je kiezen tussen het voeren van een dubbele boekhouding of een vereenvoudigde, enkelvoudige boekhouding.

Contacteer ons