Resultaten voor psychologie

psychologie
PSYCHOLOGIE KLINISCHE PSYCHOLOGIE AZ Sint-Jan.
Op onze drie campussen onderzoekt en behandelt de autonome afdeling Klinische Psychologie zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. We streven daarbij continuïteit na, door ervoor te zorgen dat de begeleiding van een patiënt doorheen het zorgtraject door dezelfde psycholoog gebeurt en zorgen ook voor een doorgedreven specialisatie op het vlak van diagnose, advies en begeleiding. Multidisciplinaire teams schakelen de psycholoog ook in vanuit een specifieke patiënten werking, om verslag uit te brengen omtrent de psychische aspecten van het ziek zijn. Dat gebeurt zowel op een psychiatrische afdeling als op afdelingen waar lichamelijke klachten behandeld worden. Psychologische zorg kan zowel op ambulante basis als tijdens een opname in het ziekenhuis.
psychologie
Welkom bij Psychologie Radboud - Psychologie.
Faculteit der Sociale Wetenschappen. Zoek in de site. Nieuwsgierig naar onze opleidingen Psychologie? bachelor's' programme Psychology in English. masterspecialisatie Arbeid, Organisatie en Gezondheid. master's' specialisation Work, Organisation and Health bilingual NL/EN. master's' specialisation Behaviour Change bilingual NL/EN. Of bekijk onze mogelijkheden voor bijvak-studenten. Gerelateerde opleidingen zijn.: bachelor Artificial Intelligence in English. master Artificial Intelligence in English. research master Behavioral Science in English. research master Cognitive Neuroscience in English. Wij blijven graag in contact met alumni en oud-medewerkers. Dat is goed voor onze opleidingen en voor u! We doen dat middels.: Alumni-netwerk RU met diverse voordelen. Wil je jouw Alumni Vouchers verzilveren? Neem dan contact op met mw. Grace Hendriksen aanschuifonderwFSW@ru.nl. Meer weten over het Nijmeegse Psychologie onderzoek van de Radboud Universiteit? Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour. Behavioural Science Institute. Max Planck Instituut. Nascholing, bijscholing, postacademisch onderwijs: de Radboud Universiteit heeft aanbod voor diverse doelgroepen en in uiteenlopende disciplines. Radboud Centrum Sociale Wetenschappen. De testotheek en orthotheek Comeniuslaan 4, begane grond biedteen scala aan test- en behandelmaterialen voor klinisch psychologische- en orthopedagogische diagnostiek en behandeling, beroepskeuze- en personeelsonderzoek. Bedrijven en organisaties. Onderzoekers op naam/trefwoord. 6500 HE Nijmegen.
psychologie
Wat is een psycholoog?
Als je graag psychotherapie volgt bij een psycholoog of psychiater, dan kan je kijken naar de volgende titels.: Let op: Psycholoog - Psychiater en Psychotherapeut zijn erkende beroepen: therapeut" of coach" zijn geen erkende titels, en kunnen bijgevolg door iedereen gedragen worden.
prp haarbehandeling
Psychologie AZ Maria Middelares.
Klinisch psycholoog / Seksuoloog. Meer info over Ulrike De Taeye. Meer info over Sarah Hauspie. Meer info over Selien Hoessen. Klinisch psycholoog / Seksuoloog / Tabacoloog. Meer info over Pieter Mertens. Klinisch psycholoog / coördinator psychologie. Meer info over Karolien Rondelez.
psychologie
Psychologie BSc - Universiteit Leiden.
Over de opleiding. Na je studie. Toelating en aanmelding. Deadline voor aanmelden. Chat met een student. Psychologie is overal, want mensen zijn overal. Hoe ontstaat een conflict in je vriendengroep? Welk soort leiderschap is het meest effectief? Wat is eigenlijk verliefdheid?
huidinzicht.be
Psychologie - Het Nieuwsblad.
Haar bijnaam is 'miss' perfect, maar vandaag reeg ze de fouten aaneen tijdens haar vrije kür: hoe immense druk en dopingschandaal Russische schaatssensatie te veel werden. Psychologen pleiten voor vaccinatieplicht, al zien ze één nadeel. Hasseltse Eline 24 wil taboe doorbreken: Langslopen bij de psycholoog is cool.
seopageoptimizer.de
74 Psychology jobs - Academic Positions.
Faculty Positions in Health and Social Sciences. FACULTY OPENINGS AT THE SINGAPORE INSTITUTE OF TECHNOLOGY The Singapore Institute of Technology SIT is Singapores fifth autonomous university and was founded with the vision to lead in innovative university education by integrating learning, in.
keyboost.de
PSYCHOLOGIE Open Universiteit Hasselt.
De studie psychologie is gericht op het ontwikkelen en bijhouden van competenties in het doen van wetenschappelijk onderzoek, het verrichten van psychologische diagnoses en het kunnen plannen en uitvoeren van psychologische interventies. De competenties verworven in de bacheloropleiding worden verder ontwikkeld in de masteropleiding met 4 varianten. Master Psychology: Arbeids-en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie, Levenslooppsychologie.
Psychologie Bacheloropleidingen Rijksuniversiteit Groningen.
leer je reflecteren je eigen ontwikkeling als psycholoog.; krijg je de mogelijkheid om je te verdiepen in een gebied vanje voorkeur en dat het best past bij je toekomstigeMasteropleiding. Doe je liever de Engelstalige variant? Kijk dan op de pagina vande bachelorpsychology. BSc in Psychologie Type opleiding.

Contacteer ons